9 Nisan 2013 Salı

PlayStation 3 Super Slim - Paket Açılımı ve İnceleme


Merhaba arkadaşlar,

Yakın bir zamanda Sony tarafından yeni bir Playstation 3 modeli tanıtıldı ve ardından satışa sunuldu. Yeni modelin adı Super Slim. Yani Slim modeline göre daha küçük. Bizde uzun süre beklemeden Playstation 3 Super Slim'i aldık. Sanal olarak Playstation 3 Silm ile hiçbir farkı yok. Gelelim donanımsal özelliklere ve tasarımına.






Anlaşılacağı gibi Super Slim, Slim modelinden küçük ve taşımak Slim e göre daha kolay. Super Slim de Bluray Disk koymak için özel bir mekanizma yapılmış. Ps logosunun sol tarafında kapağı açmak için bir tuş konulmuş ve şık bir görünüm kazandırmış. Bir süre kullanıldıktan sonra tuşun gereksiz olduğunu anlıyorsunuz ve kapağı elinizle açmaya başlıyorsunuz. Bu benim başıma geldi. Benim için 2 model arasındaki en farklı olan özellik Slim'de depolama alanı arttırılamıyordu ama Super Slim modelinde bu özellik eklenmiş. İsmi Flash depolama alanı diye geçiyor ve Ps 3 için özel yapılmış olan harddisk i yerleştirerek bu alanı genişletebilirsiniz. 
Super Slim'in bir yanında Ps logosu görünüyor diğer tarafında ise bir şey gözükmüyor. İlk baktığınızda boş bir bölüm olduğunu düşünüyorsunuz ama aslında bir kapak ve bu kapağı açtığınızda Ps 3 için özel yapılmış olan bu boş alana yerleştiriyorsunuz. Fotoğrafları aşağıdan görebilirsiniz..





Super Slim modelinde dahili depolama alanı olarak 12 GB, 250 GB ve 500 GB bulunuyor. 12 GB lık Super Slim i önermiyoruz ama ilerde depolama alanını tabi ki arttırabilirsiniz ama daha fazla ücret ödemiş olusunuz. Kısa bir araştırma yaptığımda şuan 12 GB lık ve 250 GB lık flash depolama alanları bulunuyor ve fiyatları ise 12 GB lık ortalama 40 ¨ ve 250 GB lık flash depolama alanını ise 250 ¨ gibi bir fiyata alırsınız.

Daha önceden Vitaplaystation.com sitesinde bu videoyu yayınlamıştık. Burda da yayınlamak istedik. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.


1 yorum: